Ga naar hoofdinhoud

Sportvereniging

 

Laat RC MediaScreen ook werken voor jouw sportieve locatie. Het is de makkelijkste manier van doe-het-zelf narrowcasting. Informeer en vermaak bezoekers met aantrekkelijke programma’s, info over lessen en tips voor een actief leven. Toon live feeds met sportnieuws en koppel met sociale media. En geef de verkoop van accessoires of de horeca-omzet een impuls.Met RC MediaScreen en haar vele extra’s stel je in een handomdraai een dynamisch en gevarieerd programma samen. Vol live-sportuitslagen, trailers van sportieve evenementen, grappige YouTube-filmpjes, bloedstollende Extreme Sports en portretten van uitzonderlijke sporters en hun prestaties. Of denk aan historische sportbeelden en updates van grote sportevenementen zoals het WK Voetbal, Olympische Spelen of Wielerwedstrijden.

RC MediaScreen geeft allerlei mogelijkheden om eigen nieuws en informatie eenvoudig online op te nemen in de programmering. Van productpromoties tot evenementen, en van aangepaste lesroosters tot aanbiedingen van (lokale) adverteerders. Ook het aanbod van de horeca mag daarbij natuurlijk niet ontbreken.

– Beheer online je eigen tv-programma en combineer met extra’s zoals live sportnieuws, aantrekkelijke videomagazines en advertenties van leveranciers.
– Narrowcasting brengt leven in de brouwerij in elke kantine, fitnessruimte, sportbar en kleedkamer.
– Sportief infotainment dat je zelf volledig beheerst en beheert met RC MediaScreen!

Back To Top