Ga naar hoofdinhoud

Laat RC MediaScreen ook werken voor jouw gastvrije zaak.
Het is de makkelijkste manier van doe-het-zelf narrowcasting. Informeer en vermaak gasten in receptie, bar, lounge of restaurant met aantrekkelijke programma’s, sport,- entertainment- en ander nieuws of uitgaanstips en actualiteiten zoals weer en verkeer.

In een omgeving waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat, heeft narrowcasting met RC MediaScreen een grote toegevoegde waarde. Om gasten een extra aangename tijd te bezorgen, te inspireren en informeren, stel je zelf een gevarieerd programma samen. Met tips voor culturele en culinaire activiteiten in de buurt en natuurlijk de bijzondere service die jij jouw gasten biedt.

Met RC MediaScreen bepaal je zelf de inhoud van het programma en kunt deze bovendien op elk gewenst moment aanpassen. Ook advertenties van leveranciers, lokale bedrijven en evenementen kunnen een plek in het programma krijgen.
RC MediaScreen maakt van iedereen een regisseur!

– Laat zien wat jouw zaak te bieden heeft en wissel af met actualiteiten, entertainment en evenementenagenda’s. Bepaal zelf wat je uitzendt en stem programma’s online eenvoudig af op jouw publiek en moment van de dag.
– Informeer over promoties, bijzondere services en geef inspirerende tips. En combineer met een van de vele extra’s zoals videomagazines en cultuurtrailers.
– Alles om een gezellige en relaxte sfeer voor jouw gasten te creëren. RC MediaScreen maakt hospitailty nog gastvrijer!

Back To Top