Ga naar hoofdinhoud

Laat RC MediaScreen ook werken voor jouw bedrijf. Het is de makkelijkste manier van doe-het-zelf narrowcasting. Informeer en vermaak bezoekers en medewerkers in de receptie of de kantine met aantrekkelijke programma’s, sport,- entertainment- en ander nieuws of actualiteiten zoals weer en verkeer. Laat zien wat de bedrijfscultuur is en zet jouw merk zo op de kaart.

In de besloten kantineomgeving kan RC MediaScreen de rol van een personeelsmagazine uitbreiden of aanvullen. Geef collega’s een plek in de programmering en laat ze vertellen wat ze bezighoudt, welke projecten op stapel staan of zijn afgerond en wat er op de agenda van de personeelsvereniging staat. Het is ook de plek om werknemers te informeren over algemene ontwikkelingen in het bedrijf, het menu van de dag of de medewerker van de maand.

Met RC MediaScreen bepaal je zelf de inhoud van het programma en kun je deze bovendien op elk gewenst moment online aanpassen. Morgen een jubilaris? De felicitatie staat zo op het scherm! Jouw bedrijf in de media? Je neemt het fragment heel eenvoudig op in jouw programma. RC MediaScreen maakt van iedereen een regisseur!

– Laat op schermen bij de receptie zien waar jouw onderneming voor staat, met een uitnodigende bedrijfsfilm, branchenieuws en headlines over jouw bedrijf.
– Combineer met dagelijkse mededelingen, welkomstboodschappen of vergaderlocaties voor verwachte gasten. Of kies ervoor om berichten van Twitter en Facebook live op te nemen in het programma.
– Bepaal zelf wat je uitzendt en stem programma’s online eenvoudig af op jouw medewerkers en bezoekers. RC MediaScreen maakt van elke kantooromgeving een mediacentrum!

Back To Top