Ga naar hoofdinhoud

Laat RC MediaScreen ook werken voor uw praktijk. Het is de makkelijkste manier van doe-het-zelf narrowcasting. Informeer en vermaak patiënten in de wachtkamer met aantrekkelijke programma’s, medisch en ander nieuws, gezondheidstips en actualiteiten zoals weer en verkeer.

Wachten wordt een stuk leuker met narrowcasting. De leesmap kan aan de kant, want met RC MediaScreen krijgen patiënten een wisselend en gevarieerd programma voorgeschoteld. Up to date met nieuws en actualiteiten, informatief met tips en wetenswaardigheden over gezondheid en onderhoudend met vermakelijke videoprogramma’s.

Met RC MediaScreen bepaalt u zelf de inhoud van het programma en kunt deze bovendien op elk gewenst moment aanpassen. Ook informatie van goede doelen, patiënten- verenigingen en boodschappen van verzekeraars of leveranciers kunnen een plek in het programma krijgen. RC MediaScreen maakt van iedereen een regisseur!

– Bepaal zelf wat u uitzendt in uw praktijk en stem programma’s online eenvoudig af op de patiënten, jong en oud.
– Informeer en geef tips over gezondheidsonderwerpen, laat zien wat de wachttijd ongeveer is en wissel af met aantrekkelijk video-entertainment.
– Combineer met de vele andere extra’s. RC MediaScreen maakt van elke wachtkamer een kijkkamer.

Back To Top